Tilbud på bok

Foreningen ble 50 år i fjor. Vi hadde et seminar og en festmiddag på selve dagen, den 9 mars 2019. 
 
Fra høsten 2018 har jeg jobbet med en jubileumsbok og nå er boken ferdig skrevet. Sammen med flere gode kolleger har vi skrevet en bok på 440 sider med tittelen Maritim medisinsk historie sett fra Norge. Boken handler om faget i Norge fra 1800-tallet og fremover. Foreningens liv er i bakgrunnen, faget og fagets plass i skipsfarten og i samfunnsutviklingen er i forgrunnen. Denne historien er aldri tidligere skrevet i Norge.  Innholdsfortegnelsen vedlegges til info. 
 
Boken vil bli utgitt som et supplementsbind til tidsskriftet til Det norske medicinske Selskab - Michael - i september. En bok på denne størrelsen koster rundt 500 kroner. Fordi våre medlemmer er så viktige for Norsk Forening for Maritim Medisin vil vi tilby deg en unik mulighet til å skaffe deg denne boken til en meget stor rabatt. 
 
For kr 200 per bok får du den tilsendt rykende fersk fra trykkeriet. Dette inkludere porto og forsendelse som i seg selv er dyrt i disse tider. Du kan bestille mer enn en bok hvis du har gode venner som trenger å lese seg opp på maritim medisin (flott gave til alle som liker sjøen og de som jobber der). 
 
Bestilling foregår ved å betale inn
  • 200 kr per bok du ønsker, 
  • oppgi postadresse du vil ha bøkene til og 
  • betale totalbeløpet til konto 5216 05 07594.
Jeg trenger å vite antall som vi ha boken til denne prisen før vi bestemmer antall som skal trykkes. Dette tilbudet gjelder derfor ved betaling FØR 2020-06-17. Betaling er bestilling, og ikke glem postadressen.  
 

Med hilsen

Jan Sommerfelt-Pettersen
President

 

Medlemslogin

Motta NFMM nyhetsbrev

Nyhetsbrevet endes ut jevnlig til interessenter av foreningen.